Underbar dag

Avslutar den här dagen med middag och Face Off!
Jag älskar att ha cabel-tv och SyFy. Det är mycket roligare att se de nya avsnitten av Face Off direkt när de sänds istället för att behöva streama hem till Sverige. Och visste ni att två gamla elever från CMS är med i fjärde säsongen?
 
 
Promenaden hem från busshållsplatsen är verkligen inte jobbig dagar som denna!
 
 
 

Identitetskris?

Okej, så första veckan på CMS vart jag gammal, förra veckan blev jag av med allt hår och den här veckan så odlar vi skägg. Det är nästan så man skulle kunna få en identitetskris!
 
 
 
 
 
 
 

Time passing by

Nu har jag varit här i två veckor redan, tiden bara flyger förbi! Skolan är helt fantastisk, det är superkul men som vanligt för mycket att lära sig på för lite tid. Vi har tagit oss igenom halva karaktärskursen nu och jag längtar efter att få gå vidare till prostethics och sfx.
 
Annars då?
Har köpt mig en MacBook Pro och försöker lära mig att skriva på det amerikanska skrivbordet. Tar lite tid men Mac är grymt! Imorgon blir jag ensam i LA, lite läskigt men det blir nog bra. Ser fram emot att få upptäcka den här staden!
 
 
Californian winter, Laguna Beach
 

Bald Cap

Vi är nu inne på andra karaktärsveckan och håller på med "Bald Cap". Alltid intressant att se hur man
skulle se ut utan hår....
 
Söta Samantha som satt modell för mig idag:
 

Laguna Beach

Första veckan på CMS

Då var den första veckan på CMS över. Vi har haft lektioner i åldersmakeup och turen att få ha Joel Harlow som lärare. Joel har gjort bl.a. Pirates of the Caribbean, Alice in Wonderland och Inveption och är en väldigt bra lärare. Det har varit riktigt kul och lite obehagligt när man ser resultaten! 
 
 
Joel tillsammans med en av mina klasskamrater efter demo av åldersmakeup på halva ansiktet 
 
 

Finally

 
 
Missade de två första dagarna på CMS pga en elak förkylning men kunde idag ta igen det utan problem. Bra klass, riktigt bra lärare och ett bra första intryck!
 

Los Angeles

Ett dygn sedan vi landade i LA och jetlagen börjar ge med sig. Har tillbringat den här dagen med att utforska omgivningarna samt äta en fantastisk frukost på Mel's och shoppa på Melrose Ave. Det är lagomt varmt, soligt och ganska så trevlig omväxling mot Stockholm. Ikväll ska promenera förbi CMS och sedan blir det middag ute. Har fortfarande varken fungerande kontantkort i telefonen eller dator men det ändras nog snart!
 

I väntan på taxin

Känner mig lite som en osalig ande när jag vandrar runt här i lägenheten utan att riktigt få något gjort. Om fyra timmar plockas jag upp av en taxi och sen går flyget tidigt från Arlanda, så det är inte riktigt någon vits att försöka sova. Det börjar kännas som att nerverna spökar lite här...
 
 
På tal om osaliga andar och spöken,
foto: Andreas Stridsberg
modell: Achillea Dahl
mua: jag

Utdrag ut portfolion

 
 Foton av: Jeanette Nilsson, Andreas Stridsberg, Ann Kykyri och Jonas Wallin